Rijschool Perry
Gewoon een goede rijschool!

Theorie leren in de PlanGo app

Hoe werkt dat precies?


1 Examendatum

Alles begint met de examendatum. De leerling geeft in de app aan wanneer het theorie-examen plaatsvindt.

De app geeft aan wat de leerling per week moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kan de leerling met de theorie beginnen.


2 Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken

De complete theorie-opleiding zit in de app. De leerling neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg. De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat de leerling in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan jouw leerling zijn theorie leren.3 Deeltoetsen maken

In een deeltoets checkt de leerling of hij de theorie begrepen heeft en weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen.

De leerling ziet direct of zijn antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijgt de leerling de uitleg nogmaals te zien.4 Examentraining

Je leerling kan zich nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.