Selecteer een pagina

Autorijschool Eindhoven

Wat doet een autorijschool in Eindhoven?

Een autorijschool in Eindhoven leert iedereen die dat maar wil om een schakelauto te besturen. Tijdens deze autorijlessen in Eindhoven zal jij van alles leren, waaronder het berijden van de snelweg met 130 kilometer per uur tot aan het veilig rijden binnen een erf met 15 kilometer per uur. In beide gevallen draait het erom dat je altijd alert bent en je aan alle regels houdt om de veiligheid te waarborgen. Een hele goede rijschool in Eindhoven is Rijschool Perry. Deze rijschool haalt niet alleen bewoners uit de lichtstad zelf op voor een ritje, maar ook bewoners uit Veldhoven, Geldrop, Nuenen, Waalre, Best en Son zijn van harte welkom! Wacht niet langer en plan je eerste les meteen in via de website.

Waarom lessen bij Perry?

ruim 7 op 10 leerlingen slaagt 1e keer;
lesduur van 50/60/75/90 minuten;
zelf lessen inplannen via handige app;
betaling in termijnen is mogelijk;
herexamengarantie is mogelijk &
altijd les van je eigen instructeur!

Voorwaarden van een autorijschool in Eindhoven

Wanneer je rijles besluit te nemen bij Rijschool Perry zitten er enkele voorwaarden aan verbonden. Een van die voorwaarden is dat je les zal hebben in een schakelauto om later in staat te zijn om zowel een schakelauto als een automatische auto te kunnen besturen. Verder zal het lespakket ook bestaan uit een inlogcode naar een website waar je met de theorie kan oefenen. Voordat je mag afrijden moet je namelijk in het bezit zijn van een behaald theorie-examen. Ook het doen van een tussentijdse toets bij het CBR zit allemaal in het lespakket inbegrepen! Dit alles draagt eraan bij dat maar liefst 73% van de leerlingen de eerste keer slagen wanneer ze hun praktijkexamen doen. Naast de bovenstaande voorwaarden zorgt ook de manier van lesgeven ervoor dat veel leerlingen in één keer slagen.

Manier van lesgeven bij autorijschool Eindhoven

Rijschool Perry hanteert een behandeling tijdens het lesgeven die iedereen op zijn of haar gemak laat voelen. Er is altijd sprake van een persoonlijke benadering en de instructeur zorgt ervoor dat jij met een veilig gevoel achter het stuur zit. Als er iets fout gaat is dit geen probleem. Je zit namelijk bij een autorijschool in Eindhoven om dingen te leren. Door middel van USP’s, dit is een speciaal lesprogramma, is het ook mogelijk om vlotter door de rijlessen heen te gaan. Wanneer jij dingen snel onder de knie hebt, zal jij ook sneller aan je examen kunnen beginnen. Waar wacht je nog op? Breng een bezoekje aan de website en sluit je meteen aan bij Rijschool Perry!

Autorijschool Eindhoven

Altijd een gratis en vrijblijvende proefles!

Dat sla jij toch niet af?