klassikaal theorie leren…

Klassikale spoedtheorie in 1,5 dag of 3 avonden…
…wil je snel én goed de theorie leren? Dat kan bij Theoriecentrum.nl in Eindhoven. De eerste dag (9.00 – 16.00 uur) wordt de complete theoriestof behandeld en op de tweede dag (9.00 – 12.30 uur) ga je 3,5 uur theorie-examens oefenen. Je kunt ook kiezen voor een spoed-avondcursus van 3 avonden.

Je leert in hoog tempo alle ins en outs van de theorie. De docenten hebben jarenlang ervaring en zorgen ervoor dat iedereen snel de juiste kennis in huis heeft om in 1 keer te slagen! Alle docenten zijn afkomstig van kwaliteitsrijscholen uit omgeving Eindhoven. Geen trucjes dus om makkelijk te slagen waarna je een week later weer alles vergeten bent maar werkelijk alle lesstof behandelen en leren. Daardoor verhoog je de slagingskans aanzienlijk en ook tijdens de rijlessen zul je profijt hebben van het geleerde zodat je minder rijlessen nodig hebt.

Online theorie leren…

Als je liever zelf de theorie wilt leren lukt dat prima met iTheorie. Dit is online theorie leren, waar en wanneer het jou uitkomt. Je kunt dit pakket bij Rijschool Perry bestellen voor €69. Kijk op itheorie.nl voor meer informatie. Je bent binnen no-time klaar voor het theorie examen!

✓ Compleet digitaal theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken;
  ✓ deeltoetsen na elk hoofdstuk;
  ✓ 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR;
  ✓ Lesfilms voor de gevaarherkenning;
  ✓ Instructiefilms voor de praktijklessen;
  ✓ Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen;
  ✓ Complete verkeersbordenbijlage;
✓ Gratis herhalingscursus (alle theorie-examens nogmaals)!